Menu
0
14Oct2020
Daar gaan we weer... - 2e Lock Down

Daar gaan we weer... - 2e Lock Down

By: Eva VeltmanComments: 0

Wat keken we er allemaal naar uit he? 1 Juni 2020, misschien wel één van de leukste dagen van het jaar: met z'n allen weer massaal het terras op. En wat was het fijn, de steden weer vol met lachende mensen, vers getapte biertjes vlogen om onze oren en het 'gezellige rumoerige geluid' wat we even waren vergeten, vulde de straten. 

Nog geen 5 maanden later en we zijn weer terug bij af. Niet geheel onverwachts, maar dat maakt het niet minder pijnlijk. Het is ons gisteren tijdens de persconferentie, ter ore gekomen dat alle eet- en drinkgelegenheden moeten sluiten. Op deze manier worden horecaondernemers wederom op de proef gesteld wat betreft creativiteit en flexibiliteit. 

En dat het nadelig is voor alle horecaondernemers, is een understatement. Net hadden zij allerlei nieuwe oplossingen bedacht voor de anderhalve meter-regel en het mondkapjes-gedoe. En dat is nog niet het meest vervelende, want weet jij hoe lang deze situatie nog zal duren? Hoe lang zal COVID-19 voor ons bepalen hoe onze uitstapjes, weekenden, en gezellige get-togethers eruit zullen zien? Niet via zoom, hopelijk.

Maar waar complexe problemen zich voordoen, ontstaan doordachte oplossingen, is het niet? Dus wat is er dan nog leuker, in de tijden van nood en ongezelligheid, om de bar bij jou thuis te laten komen? Precies. Niet zoveel anders eigenlijk. Hou drinksplease.nl dus vooral in de gaten, maak jouw cocktail een keertje zelf achter het aanrecht, in plaats van dat je afhankelijk toekijkt hoe de barman jouw friday-luck staat te shaken. Want je kan het ook echt zelf! Drinksplease.nl sleept jou er doorheen. Geen dank en tot snel!

Comments

There are no comments yet, be the first one to comment

Leave a comment

Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

Sign up here for our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00

Calculate shipping costs

No shipping methods found for this country